Antena 3 CNN Externe Hugo Chavez acuză SUA că îi îmbolnăveşte de cancer pe liderii indezirabili din America Latină

Hugo Chavez acuză SUA că îi îmbolnăveşte de cancer pe liderii indezirabili din America Latină

Hugo Chavez acuză SUA că îi îmbolnăveşte de cancer pe liderii indezirabili din America Latină
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Dec 2011   •   14:02

Hugo Chavez nu se dezminte. Liderul venezuelean a venit cu o nouă teorie a conspiraţiei după ce s-a aflat că preşedintele Argentinei, Christine Kirchner, suferă de cancer.

Chavez, care a fost şi el diagnosticat cu această maladie, a lăsat să se înţeleagă că Statele Unite ar fi putut găsi o cale să-i îmbolnăvească de cancer pe liderii indezirabili din America Latină.

Vestea că preşedintele Argentinei suferă de cancer tiroidian l-a făcut pe Hugo Chavez să dea de înţeles că Statele Unite ar fi în spatele tot mai deselor îmbolnăviri de cancer în rândul preşedinţilor de stânga din America Latină.

Între timp, la Buenos Aires, Cristina Fernandez a ieşit pentru prima dată în public de la anunţul diagnosticului. Încrezătoare, femeia în vârstă de 58 de ani a ţinut să le mulţumească tuturor celor care îi sunt alături şi în special, liderului venezuelean.

Preşedintele Argentinei va fi operat imediat după Anul Nou, pe 4 ianuarie.

Cristina Fernandez  şi-a început cel de-al doilea mandat de preşedinte al Argentinei în urma cu două luni. Soţul ei, fostul preşedinte Nestor Kirşner, a murit anul trecut, în urma unui infarct.

 


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close