Antena 3 CNN Externe Hugo Chavez dezminte zvonurile privind decesul său la televiziunea publică

Hugo Chavez dezminte zvonurile privind decesul său la televiziunea publică

Hugo Chavez dezminte zvonurile privind decesul său la televiziunea publică
Sursa foto: Foto: updatednews.ca
24 Apr 2012   •   12:22

Preşedintele venezuelan Hugo Chavez, aflat în Cuba pentru o nouă serie de tratamente împotriva cancerului, a intervenit la televiziunea publică pentru a dezminţi zvonurile potrivit cărora ar fi murit în timpul radioterapiei, relatează BBC News Online.
   
Vorbind la telefon din Havana, el a declarat că zvonurile privind moartea sa fac parte din războiul psihologic împotriva lui.

"Se pare că trebuie să ne obişnuim să trăim cu aceste zvonuri, deoarece fac parte din laboratoarele războiului psihologic, ale războiului murdar", a declarat el.
   
Preşedintele venezuelan a declarat, în schimb, că tratamentul lui progresează, deşi este "greu şi trebuie să treci prin el cu multă voinţă şi hotărâre".
   
Chavez a declarat că are nevoie de multă odihnă, dar se simte obligat să îşi respecte datoriile în timpul tratamentului.
   
Neobişnuita tăcere a lui Chavez după ce a părăsit Venezuela la 14 aprilie a generat un val de mesaje pe reţelele de socializare care speculau asupra înrăutăţirii stării sale de sănătate, evocând chiar decesul acestuia.
   
Chavez, care se află la putere din 1999, a declarat că în pofida problemelor sale de sănătate este hotărât să câştige alegerile prezidenţiale din octombrie.

×
Subiecte în articol: Hugo Chavez Venezuela Cuba
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close