Antena 3 CNN Externe Hugo Chavez revine la Caracas după un alt tratament împotriva cancerului

Hugo Chavez revine la Caracas după un alt tratament împotriva cancerului

Hugo Chavez revine la Caracas după un alt tratament împotriva cancerului
26 Apr 2012   •   14:44

Hugo Chavez, preşedintele Venezuelei, s-a întors la Caracas dintr-o clinică din Cuba, după 11 zile de tratament împotriva cancerului.

Postul naţional de televiziune a transmis imagini cu Chavez în compania vice-preşedintelui său şi a altor apropiaţi din anturajul puterii.

Hugo Chavez se bucură de o popularitate impresionantă printre cetăţenii venezueleni şi se pregăteşte să candideze din nou la un nou mandat de preşedinte, care-i va asigura încă şase ani la conducerea statului.

Liderul de la Caracas a fost supus unui tratament de radioterapie, după ce în februarie i s-a îndepărtat o a doua tumoră din zona pelviană. Prima fusese extirpată anul trecut, în iunie, şi a fost urmată de o cură de chimioterapie.

Chavez a păstrat unele detalii secrete referitoare la maladia sa, nefiind cunoscut tipul de cancer de care suferă sau locaţia precisă a tumorii.

Marţi, la ultima sa apariţie pe micile ecrane, preşedintele venezuelean părea într-o formă de sănătate foarte bună. El a şi glumit cu cei prezenţi: "Mergem mai departe cu tratamentul, întâmpinăm dificultăţi, guvernăm şi luăm decizii politice" a spus Chavez.

Liderul sud-american a mai adăugat că are credinţă în Dumnezeu şi că tratamentul oncologic va avea succes.

×
Subiecte în articol: Hugo Chavez Venezuela caracas Cuba
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close