Antena 3 CNN Externe Hugo Chavez se zbate între viaţă şi moarte. Medicii i-au prescris o nouă cură de chimioterapie

Hugo Chavez se zbate între viaţă şi moarte. Medicii i-au prescris o nouă cură de chimioterapie

Hugo Chavez se zbate între viaţă şi moarte. Medicii i-au prescris o nouă cură de chimioterapie
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
02 Mar 2013   •   10:15

Medicii i-au prescris o nouă cură de chimioterapie preşedintelui venezuelean Hugo Chavez, care a suferit mai multe operaţii ca urmare a bolii sale oncologice, informează sâmbătă agenţiile de presă străine, care îl citează pe vicepreşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro.

Potrivit lui Maduro, medicii au decis să apeleze la chimioterapie după ce organismul lui Chavez s-a restabilit după infecţia respiratorie. 'Chavez continuă să lupte pentru viaţa sa. Medicii au decis să înceapă o cură suplimentară de chimioterapie', a spus Maduro, conform pesurse.ro.

În data de 18 februarie anul curent, liderul venezuelan a revenit la Caracas din Havana, unde a fost internat pentru tratament. În prezent, Chavez îşi continuă tratamentul la spitalul militar din Caracas, însă unii experţi îşi exprimă neîncrederea în informaţiile oficiale privind starea sa de sănătate, iar fostul ambasador al Panamei la Organizaţia Statelor Americane, Gullermo Coches, a declarat că Chavez ar fi deja deconectat de la aparate care îl menţin în viaţă.

Autorităţile venezuelane au respins aceste afirmaţii şi au acuzat mass-media internaţionale de declanşarea unei campanii în vederea destabilizării situaţiei din ţară.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close