Antena 3 CNN Externe Hyundai recheamă în service sute de mii de mașini din cauza unei probleme la centurile de siguranță. Mai mulți șoferi au fost răniți

Hyundai recheamă în service sute de mii de mașini din cauza unei probleme la centurile de siguranță. Mai mulți șoferi au fost răniți

Hyundai Motor America va rechema în service 281.000 de vehicule din America de Nord, după trei rapoarte de accidentare, ca urmare a unor probleme la dispozitivele de pretensionare.

Hyundai recheamă în service sute de mii de mașini din cauza unei probleme la centurile de siguranță. Mai mulți șoferi au fost răniți
Sursa foto: Pexels
de Adelina Miron    |    25 Mai 2022   •   10:37

În cazul unui accident, dispozitivele de pretensionare a centurilor de siguranță din partea șoferului sau a pasagerului din față pot exploda la declanșare.

Astfel, dealerii auto vor să asigure dispozitivele de pretensionare a centurilor de siguranţă cu un capac.

Dispozitivele de pretensionare a centurilor de siguranţă fac parte dintr-un sistem care blochează centura de siguranţă pe loc în timpul unui accident, pentru a oferi protecţie suplimentară ocupanţilor.

Toate vehiculele Accent, Elantra şi Elantra HEV deja reparate în cadrul rechemarilor anterioare vor trebui să aibă finalizată noua remediere a retragerii, a declarat marţi Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi (NHTSA).

Noua rechemare include 239.000 de vehicule în Statele Unite şi aproximativ 42.000 în Canada, a transmis Hyundai, potrivit Reuters. Două răniri au fost raportate în Statele Unite şi una în Singapore.

 

×
Subiecte în articol: masina Hyundai sofer
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close