I-a omorât fiul, apoi i-a trimis această poză pe e-mail. Șocată, femeia a alertat imediat poliția

07 Mar 2016   •   11:48
I-a omorât fiul, apoi i-a trimis această poză pe e-mail. Șocată, femeia a alertat imediat poliția Foto: Pixabay
O femeie care și-a pierdut fiul in timpul unui atac armat a primit pe e-mail o imagine revoltătoare chiar de la ucigașul băiatului ei. Șocată, femeia a făcut publică imaginea și a depus plângere la poliție, scrie 7sur7.be.

Autoritățile din Louvain au demarat o anchetă în cadrul căreia îl investighează pe Daniel Langewouters, un deținut condamnat la 25 de ani de închisoare pentru uciderea lui Frans Rottiers.

Mama victimei a primit poza în care ucigașul îi arăta un semn obscen în urmă cu o săptămână. Imaginea fusese realizată în penitenciar.

Vedeți aici imaginea șocantă

„Gestul lui arată cât de mult „respect” are acest om pentru familia noastră, adică deloc”, a mărturisit șocată femeia.

Chiar dacă expeditorul e-mailului nu a fost încă identificat, Ann Verstraeten este convinsă că Daniel Langewouters este cel care a trimis mesajul electronic. „Cu numai câteva zile înainte, cineva mi-a spus că l-a văzut pe Facebook. Dar nu am verificat informația”, a mai spus femeia.

„Cum este posibil așa ceva? Nu este interzis să faci așa ceva?” s-a întrebat mama victimei după ce a primit e-mailul.

Administația penitenciarului în care este încarcerat criminalul a precizat că îi înțelege frustrarea. „Vom trata acest caz cu cea mai mare seriozitate”, a declarant Kathleen Van De Vijver, purtătorul de cuvânt al instituției.

Parteneri
x close