Antena 3 CNN Externe I-au făcut o fotografie cu câteva ore înainte să moară. După ce și-a dat ultima suflare, l-au mai fotografiat o dată. Ce au observat în imagini

I-au făcut o fotografie cu câteva ore înainte să moară. După ce și-a dat ultima suflare, l-au mai fotografiat o dată. Ce au observat în imagini

I-au făcut o fotografie cu câteva ore înainte să moară. După ce și-a dat ultima suflare, l-au mai fotografiat o dată. Ce au observat în imagini
06 Sep 2017   •   17:15

Nu există om pe această lume care să nu fi trecut prin îngrozitoarea experiență de a pierde pe cineva drag. Cu toții știm cum decurge o ceremonie de înmormântare, însă fiecare persoană are propriul mod de a face față unui astfel de moment durerors.

Cu toate acestea, discuțiile despre moarte și durerea pe care o provoacă sunt încă un subiect tabu, pe care oamenii se feresc să-l abordeze.

O tânără din Marea Britanie a decis să vorbească deschis despre moartea bunicului ei. Ba mai mult, a postat pe internet o serie de imagini pe care mulți le-ar putea considera șocante. În imagini, apare bunicul ei, înainte și imediat după ce și-a dat ultima suflare.

Inspirați de imaginile postate de femeie, internauții au început să-și povestească pe Reddit propriile experiențe cu moartea.

„Când bunicul meu a murit, toți cei prezenți la înmormântare au purtat haine colorate și blugi, așa cum și-ar fi dorit el” , a povestit utilizatorul BernsaAreBad.

×
Subiecte în articol: bunic înmormântare moarte deces
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close