Antena 3 CNN Externe I-au spus că fiul ei s-a sinucis ca să scape de ea și că e o boșoroagă care n-are gusturi la îmbrăcăminte. Ce au pățit elevii-agresori după câteva zile

I-au spus că fiul ei s-a sinucis ca să scape de ea și că e o boșoroagă care n-are gusturi la îmbrăcăminte. Ce au pățit elevii-agresori după câteva zile

I-au spus că fiul ei s-a sinucis ca să scape de ea și că e o boșoroagă care n-are gusturi la îmbrăcăminte. Ce au pățit elevii-agresori după câteva zile
29 Oct 2016   •   11:10

O educatoare din Statele Unite a devenit victima elevilor pe care trebuia să-i supravegheze în autobuzul care-i aducea de la şcoală. Micii derbedei au insultat şi ameninţat femeia în vârstă, care nu-şi putea stăpâni lacrimile. Unul din copii a filmat scena şi a postat imaginile pe internet. Urmările au fost neaşteptate: opinia publică s-a mobilizat în sprijinul victimei iar elevii obraznici s-au trezit, la rândul lor, hărţuiţi.

Karen Klein, o bătrână de 68 de ani, nu-şi închipuia că va avea nevoie de apărare în faţa elevilor pe care avea sarcina să-i liniştească, în autobuz. Copiii se distrau de minune. Ei nu s-au sfiit s-o ameninţe cu moartea pe sărmana femeie sau chiar s-o lovească.

Cele mai dureroase au fost câteva aluzii la sinucidere, care au redeschis rana unei tragedii de familie: fiul cel mare al lui Karen şi-a luat viaţa acum zece ani.

Femeia a preferat să nu raporteze incidentul. Dar unul din elevi a postat imaginile pe internet iar când le-a văzut, a fost din nou şocată. Şi, odată cu ea, întreaga sa familie.

Filmuleţul a fost văzut, în doar câteva zile, de peste două milioane de oameni. Cei mai mulţi s-au indignat şi au simţit nevoia să reacţioneze. Un canadian a avut ideea unei colecte pe internet, ca să-i dăruiască lui Karen o mică vacanţă. Imediat s-au adunat peste 300 de mii de dolari.

Autorităţile şcolare s-au simţit şi ele obligate să ia măsuri. Elevii necuviincioşi au fost identificaţi şi vor fi pedepsiţi. Deocamdată, însă, poliţia trebuie să-i protejeze, deoarece au primit, la rândul lor, prin telefon sute de insulte şi chiar ameninţări cu moartea. În ce o priveşte, Karen Klein nu le vrea râul, dar speră că vor trage învăţămintele cuvenite din întreaga poveste.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close