Antena 3 CNN Externe I-au spus gardianului închisorii că pleacă să ia ceva de băut. Răspunsul paznicului i-a lăsat perplecși

I-au spus gardianului închisorii că pleacă să ia ceva de băut. Răspunsul paznicului i-a lăsat perplecși

 I-au spus gardianului închisorii că pleacă să ia ceva de băut. Răspunsul paznicului i-a lăsat perplecși
03 Apr 2018   •   17:34

Doi deținuți au evadat dintr-o închisoare de securitate maximă din capitala columbiană, Bogota, după ce au îmbătat un gardian și l-au convins apoi să-i lase să plece pentru a mai cumpăra ceva alcool.

Cei doi deținuți nu s-au mai întors și poliția îi vânează în prezent.

Colegii gardianului de la închisoarea La Picota au spus că respirația emana alcool din plin și că bărbatul a refuzat să fie testat.

Directorul închisorii a spus că producția de lichior artizanala în interiorul închisorii era ceva obișnuit în ciuda verificărilor frecvente.

Cei doi fugari au fost identificați ca Jhon Gutiérrez Rincón, un rebel Farc care a fost condamnat la 40 de ani de închisoare pentru răpire în 2003 și Olmedo Vargas, care plecase recent din grupul rebelilor FARC, dar care așteapta un proces pentru un furt.

Autoritățile din penitenciar au declarat că nu au reușit să detecteze niciun fel de daune structurii închisorii sau porților sale și, prin urmare, cred că gardian a colaborat pentru a-i ajuta să fugă.

×
Subiecte în articol: inchisoare bautura
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close