Antena 3 CNN Externe I s-a rupt apa în mall și a născut pe holuri. Un medic era la cumpărături și ceea ce a făcut de față cu toată lumea este impresionant

I s-a rupt apa în mall și a născut pe holuri. Un medic era la cumpărături și ceea ce a făcut de față cu toată lumea este impresionant

I s-a rupt apa în mall și a născut pe holuri. Un medic era la cumpărături și ceea ce a făcut de față cu toată lumea este impresionant
Sursa foto: FOTO: captură video/youtube
15 Sep 2017   •   15:27

Caz uluitor într-un mall din centrul orașului Manta din Ecuador, unde un medic ORL a ajutat o femeie însărcinată să nască, potrivit El Telégrafo citat de EFE.

Femeia, care aștepta cel de-al patrulea copil, avea programată cezariana la sfârșitul acestei săptămâni, însă nașterea s-a declanșat mai repede.

Imediat, oamenii din mall au ajutat-o cum au putut iar medicul care se afla în apropiere i-a sărit imediat în ajutor și a asistat-o la naștere.

"Nașterea a fost naturală și simplă, am asistat-o pe mamă cu cunoștințele pe care le are orice medic rezident. Nașterea a fost completă", a explicat medicul orelist, Jaime Robalino, care a povestit că de 30 de ani nu a mai avut o experiență similară.

Medicii care au îngrijit ulterior bebelușul, care este o fetiță, au spus că "este sănătoasă" în pofida condițiilor în care a avut loc nașterea.

 

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: apa medic cumparaturi mall
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close