Antena 3 CNN Externe I se spune "omul elefant". Tumora lui cântărea 25 de kilograme, dar medicii au reuşit un miracol

I se spune "omul elefant". Tumora lui cântărea 25 de kilograme, dar medicii au reuşit un miracol

I se spune "omul elefant". Tumora lui cântărea 25 de kilograme, dar medicii au reuşit un miracol
15 Oct 2014   •   16:00

Huang Chuncai din China a avut o tumoare care cântărea 25 kilograme. Acesta este cel mai grav caz de neurofibromatoză înregistrat vreodată. Bărbatul abia dacă se putea mişca, mănânca sau dormi, informează Mirror.

Huang Chuncai din China a avut o tumoare care cântărea 25 kilograme. Acesta este cel mai grav caz de neurofibromatoză înregistrat vreodată. Bărbatul abia dacă se putea mişca, mănânca sau dormi.

"Omul elefant" din China a fost operat şi i s-au îndepărtat 21 de kilograme din tumoare. Acum bărbatul din Hunan Province, China paote visa la o viaţă normală.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani nu a fost tratat timp de 30 de ani, pentru că familia lui nu putea suporta costurile operaţiei.

"Tumora mea era grea şi mare, trebuia să o car după mine în momentul în care mă mişcam", a declarat Huang Chuncai.

În momentul în care părinţii lui au încercat să îl trimită la circ, acesta s-a simţit atât de umilit încât a încercat să se sinucidă.

Medicii au fost foarte rezervaţi cu privire la şansele lui de supravieţuire, asta din cauza dimensiunilor tumorii.

Medicul-şef de la Spitalul Fuda, Wu Binghui a spus: "Am fost şocat, nu am văzut niciodată o tumoră la fel de mare ca a lui Haung pe un corp uman".

"Am fost complet copleşit. Tumora a fost foarte mare şi foarte vascularizată, plină de sânge. Exista posibilitatea să se spargă şi să curgă în momentul în care a fost tăiată", a mai declarat medicul.

După ce a fost supus la patru operaţii în decursul a şapte ani, chirurgii au reuşit să înlăture 21 de kilograme din tumoare.

Mama lui Huang a Baohua a spus: "Cred că faţa lui este mai mică şi mai subţire şi suntem atât de fericiţi că viaţa lui este mai uşoră acum".

Acum, după operaţia finală, Huang este aşteapt cu nerăbdare să se întoarcă acasă şi să trăiesc o viaţă normală.

"Mă simt foarte bine, de data aceasta faţa mea este mult mai mică şi este mai uşor să mănânc", a declarat .

"Sper să pot face toate lucurile la care am visat şi chiar să îmi ajut părinţii la magazinul pe care îl deţinem. Acum nu mai arăt la fel de înfricoşător, asta pentru că tumora mea este mult mai mică", a spus Huang Chuncai .

 



×
Subiecte în articol: China barbat
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close