Antena 3 Externe Ianukovici: "Noul preşedinte de la Kiev şi-a început mandatul pe fondul violenţelor sângeroase. Nu cred că-i de bun augur!"

Ianukovici: "Noul preşedinte de la Kiev şi-a început mandatul pe fondul violenţelor sângeroase. Nu cred că-i de bun augur!"

de G.C.P    |    30 Mai 2014   •   16:48
Ianukovici: "Noul preşedinte de la Kiev şi-a început mandatul pe fondul violenţelor sângeroase. Nu cred că-i de bun augur!"

"Continuarea operaţiunii de reprimare din sud-estul Ucrainei, după alegerea unui nou preşedinte, este de rău augur", a declarat fostul lider de la Kiev, Viktor Ianukovici (foto dreapta), referindu-se la situţia tensionată din Ucraina.

"Au fost alegeri prezidenţiale anticipate. Ce au rezolvat?! De la noile autorităţi oamenii aşteptau pace. Majoritatea ucrainenilor credeau că, odată cu venirea noii guvernări, criza politica va putea fi depăşită şi se va instaura pacea. Poporul este obosit de confruntările violente, care s-au transformat într-un adevărat război civil", adaugă Ianukovici.

"Să-ţi începi mandatul de preşedinte, aşa cum o face Porosenko (foto stanga), pe fondul acestor conflicte sângeroase, care provoacă furia şi blestemele mamelor, care văd moartea şi suferinţa copiilor, soţilor şi taţilor săi. Imposibil să priveşti fără lacrimi imaginile teribile: un adolescent ucis de schije în faţa casei sale sau cea cu fiul plângând la capul mamei sale, ucisă de şrapnele de obuz. Toate aceste fapte teribile nu pot fi un semn bun pentru cel care conduce acum ţara",a spus Ianukovici în încheiere.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close