Antena 3 CNN Externe Iarna loveşte Europa. Ninge abundent în Marea Britanie, Franţa şi Germania. Româncă din Italia, grav rănită

Iarna loveşte Europa. Ninge abundent în Marea Britanie, Franţa şi Germania. Româncă din Italia, grav rănită

Iarna loveşte Europa. Ninge abundent în Marea Britanie, Franţa şi Germania. Româncă din Italia, grav rănită
Sursa foto: Foto: Video News
27 Noi 2010   •   17:37

Iarnă în toată regula în Europa. Ninge abundent în Marea Britanie, Franţa şi Germania. Probleme sunt şi în Italia. O româncă de 24 de ani din Brescia a fost grav rănită, după ce a pierdut controlul maşinii, din cauza vremii nefavorabile.

Iarna a lovit cu putere Italia. Totul a fost acoperit de zăpadă în numai câteva ore. Meteorologii au emis o alertă pentru Parma şi Piacenza unde stratul de zăpadă ar putea depăşi 30 de centimetri. Mai multe accidente s-au produs din cauza ninsorii.

În vestul Germaniei a nins ca la Crăciun. Însă şoferii nu s-au bucurat de peisaj. Dimpotrivă, abia şi-au stăpânit nervii când s-au trezit în ambuteiaje din cauza zăpezii. Nemţii care şi-au făcut planuri de călătorie în weekend au fost deja avertizaţi de meteorologi că urmează câteva zile grele de iarnă.

Şi în Marea Britanie a venit iarna. Scoţienii au fost cei care au avut parte de necazuri, odată cu ninsoarea. Pe şoselele acoperite de polei s-au produs accidente în lanţ. Şoferii au petrecut ore în şir în trafic.

Spaniolii se pregătesc şi ei pentru prima zăpadă. Temperaturile au coborât până la 10 grade sub zero în ultimele 24 de ore, iar meteorologii nu au veşti bune pentru iberici pe care îi aşteaptă, se pare, o iarnă grea.

Şi în Franţa, locuitorii din nouă departamente au fost puşi în gardă, că va ninge puternic în zilele următoare. Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru vestul şi centrul ţării.

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close