Antena 3 CNN Externe Iată ce cărți recomandă fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama 

Iată ce cărți recomandă fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama 

Iată ce cărți recomandă fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama 
21 Aug 2018   •   15:26

Căutați ceva de citit acum că vara se apropie de sfârșit? Fostul președinte Barack Obama are câteva sugestii: 

"Unul dintre momentele mele preferate vara este atunci când decizi ce să citești, fie că este vorba despre o vacanță cu familia sau doar de o după-amiază liniștit. În această vară am fost absorbit de romane noi, am recitit cărți clasice și mi-am reafirmat credința în capacitatea noastră de a merge împreună înainte când căutăm adevărul".  a scris Obama într-un post duminică seara pe Facebook.

Alegerile lui Obama includ:  

„Educat” de Tara Westover. Obama numește Memorialul lui Westover, "remarcabil", care detaliază viața unei tinere crescute într-o familie de supraviețuitori care obține un doctorat de la Universitatea Cambridge. 

„Lumina reflectoarelor” de Michael Ondaatje. Autorul povestește despre familiile care trăiește în epoca postbelică, în urma celui de-al doilea război mondial și care se confruntă cu efectele devastatoare ale războiului. 

„O casă pentru domnul Biswas” de V.S. Naipaul. Moartea recentă a caștigătorului premiului Nobel pentru pace l-a inspirat Obama să recitească românul lui Naipul, despre creșterea în Trinidad și provocările identității post-coloniale. 

„Căsătoria americană” de Tayari Jones. Este de asemenea o alegere în Oprah's Book Club 2018, și relatează condamnarea greșită a unui cuplu tânăr afro-american care trăiește în Atlanta. 

„Factualitatea” de Hans Rosling. Un expert internațional în domeniul sănătății publice, Rosling oferă o viziune ascendentă despre modul în care lumea poate fi un loc mai bun atunci când oamenii lucrează mai degrabă prin fapte, decât prin principii judecătoare.  

Sursă: TIME 
  

×
Subiecte în articol: carti Barack Obama
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close