Antena 3 Externe Iată ce cărți recomandă fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama 

Iată ce cărți recomandă fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama 

21 Aug 2018   •   15:26
Iată ce cărți recomandă fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama 

Căutați ceva de citit acum că vara se apropie de sfârșit? Fostul președinte Barack Obama are câteva sugestii: 

"Unul dintre momentele mele preferate vara este atunci când decizi ce să citești, fie că este vorba despre o vacanță cu familia sau doar de o după-amiază liniștit. În această vară am fost absorbit de romane noi, am recitit cărți clasice și mi-am reafirmat credința în capacitatea noastră de a merge împreună înainte când căutăm adevărul".  a scris Obama într-un post duminică seara pe Facebook.

Alegerile lui Obama includ:  

„Educat” de Tara Westover. Obama numește Memorialul lui Westover, "remarcabil", care detaliază viața unei tinere crescute într-o familie de supraviețuitori care obține un doctorat de la Universitatea Cambridge. 

„Lumina reflectoarelor” de Michael Ondaatje. Autorul povestește despre familiile care trăiește în epoca postbelică, în urma celui de-al doilea război mondial și care se confruntă cu efectele devastatoare ale războiului. 

„O casă pentru domnul Biswas” de V.S. Naipaul. Moartea recentă a caștigătorului premiului Nobel pentru pace l-a inspirat Obama să recitească românul lui Naipul, despre creșterea în Trinidad și provocările identității post-coloniale. 

„Căsătoria americană” de Tayari Jones. Este de asemenea o alegere în Oprah's Book Club 2018, și relatează condamnarea greșită a unui cuplu tânăr afro-american care trăiește în Atlanta. 

„Factualitatea” de Hans Rosling. Un expert internațional în domeniul sănătății publice, Rosling oferă o viziune ascendentă despre modul în care lumea poate fi un loc mai bun atunci când oamenii lucrează mai degrabă prin fapte, decât prin principii judecătoare.  

Sursă: TIME 
  

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close