Antena 3 CNN Externe Idilă la nivel înalt. Europarlamentarul PSD Corina Creţu ar fi avut o relaţie intimă cu fostul secretar de stat american Colin Powell

Idilă la nivel înalt. Europarlamentarul PSD Corina Creţu ar fi avut o relaţie intimă cu fostul secretar de stat american Colin Powell

Idilă la nivel înalt. Europarlamentarul PSD Corina Creţu ar fi avut o relaţie intimă cu fostul secretar de stat american Colin Powell
Sursa foto: Foto: corinacretu.wordpress.com
de M.Z.    |    02 Aug 2013   •   11:12

Fostul secretar de stat american Colin Powell a avut o relaţie intimă cu europarlamentarul Corina Creţu, potrivit unui hacker care a spart conturile de mail ale oficialului american.

Chiar dacă Powell neagă că ar fi fost implicat într-o relaţie intimă cu europarlamentarul român, din e-mailurile personale ale celor doi, postate de hackerul a cărui identitate nu e cunoscută, reiese cu totul altceva.

Cei doi s-au cunoscut în 2005, pe vremea când Corina Creţu era consilier prezidenţial. Colin Powell era, la vremea respectivă, diplomat în administraţia condusă de George W. Bush. Americanul a recunoscut că, după ce s-au cunoscut, cei doi au ţinut legătura prin mail.

Mesajele dintre cei doi sunt foarte explicite, fiecare mail era o nouă declaraţie de dragoste. Creţu îi spunea lui Colin Powell că este dragostea vieţii ei, iar acesta îi răspundea cu aceleaşi sentimente puternice.

El susţine însă că discuţiile au fost doar de natură profesională la început şi că el a sfătuit-o în legătură cu găsirea unui loc de muncă în cadrul unei organizaţii internaţionale.

Powell a recunoscut că e-mailurile au devenit foarte personale după o vreme, dar neagă că ar fi avut o aventură cu românca. El spune că discuţiile personale au încetat acum câţiva ani şi că în ultimii opt ani ei s-au întâlnit de două ori, cu ocazia unor vizite oficiale.

Corina Creţu, membră a Partidului Social-Democrat, a fost aleasă în 2007 membră a Parlamentului European. Până în 2004, ea a fost consilier prezidenţial şi purtător de cuvânt al preşedintelui României.

×
Subiecte în articol: Corina Cretu relatie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close