Antena 3 Externe "Îi mulţumesc lui Dumnezeu că încă respir. Trebuia să fi fost moartă". Când gelozia rupe graniţa dintre viaţă şi moarte

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că încă respir. Trebuia să fi fost moartă". Când gelozia rupe graniţa dintre viaţă şi moarte

de L.D.    |    15 Iun 2012   •   09:40
"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că încă respir. Trebuia să fi fost moartă". Când gelozia rupe graniţa dintre viaţă şi moarte

O femeie din Florida, al cărei fost iubit a turnat benzină pe ea și a aprins-o, a suferit arsuri de gradul 2 și 3, dar insistă că este fericită că a supraviețuit.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață, pentru că atunci când mă uit în poză îmi dau seama că nu ar trebui să fiu aici”, a declarat Naomie Breton, 33 de ani.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere de la un magazin, arată cum bărbatul o urmărește cu un cuțit, și apoi dintr-o dată este văzută acoperită de flăcări.Roosevelt Mondesir, tatăl copilului lui Breton, a fost arestat luni și acuzat pentru tentativa de omor de gradul întâi. El va rămâne în spatele gratiilor.

Breton a spus poliției că Mondesir, 52 de ani, i-a dat întâlnire luni la benzinărie pentru a-l lua pe fiul lor de 4 ani, pentru care au custodie comună.

Însă atunci când s-au întâlnit, Breton a spus că băiatul nu a fost de găsit, iar Mondesir avea în mână cu cuțit mare și o canistră cu benzină.

”A venit spre mine, a turnat benizină pe mașina mea, după care a început să o toarne pe mine. Apoi a început să mă urmărească. Am încercat să fug, dar m-a lovit.”

”Niciodată nu am crezut că mi-ar putea face așa ceva. Nu m-am gândit la asta, sincer!”, a declarat femeia.

×
Subiecte în articol: Florida femeie benzina arsuri

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close