x close

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că încă respir. Trebuia să fi fost moartă". Când gelozia rupe graniţa dintre viaţă şi moarte

de L.D.    |    15 Iun 2012   •   09:40
"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că încă respir. Trebuia să fi fost moartă". Când gelozia rupe graniţa dintre viaţă şi moarte 525

O femeie din Florida, al cărei fost iubit a turnat benzină pe ea și a aprins-o, a suferit arsuri de gradul 2 și 3, dar insistă că este fericită că a supraviețuit.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață, pentru că atunci când mă uit în poză îmi dau seama că nu ar trebui să fiu aici”, a declarat Naomie Breton, 33 de ani.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere de la un magazin, arată cum bărbatul o urmărește cu un cuțit, și apoi dintr-o dată este văzută acoperită de flăcări.Roosevelt Mondesir, tatăl copilului lui Breton, a fost arestat luni și acuzat pentru tentativa de omor de gradul întâi. El va rămâne în spatele gratiilor.

Breton a spus poliției că Mondesir, 52 de ani, i-a dat întâlnire luni la benzinărie pentru a-l lua pe fiul lor de 4 ani, pentru care au custodie comună.

Însă atunci când s-au întâlnit, Breton a spus că băiatul nu a fost de găsit, iar Mondesir avea în mână cu cuțit mare și o canistră cu benzină.

”A venit spre mine, a turnat benizină pe mașina mea, după care a început să o toarne pe mine. Apoi a început să mă urmărească. Am încercat să fug, dar m-a lovit.”

”Niciodată nu am crezut că mi-ar putea face așa ceva. Nu m-am gândit la asta, sincer!”, a declarat femeia.

Citeşte mai multe despre:

Florida femeie benzina arsuri
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati