Îl așteptau pe Donald Trump, dar a apărut fiica lui, Ivanka. Cum au reacționat oficialii prezenți la summitul G20 de la Hamburg

de D.G.    |    08 Iul 2017   •   18:50
Îl așteptau pe Donald Trump, dar a apărut fiica lui, Ivanka. Cum au reacționat oficialii prezenți la summitul G20 de la Hamburg

Preşedintele american Donald Trump a lipsit sâmbătă de la o sesiune de lucru a summitului G-20 care are loc în oraşul german Hamburg (nord) şi în locul lui a apărut fiica sa Ivanka la masa discuţiilor liderilor, în timp ce ea este doar consilier, potrivit mai multor delegaţii, relatează AFP.

Prima care a semnalat prezenţa Ivankăi a fost Svetlana Lukaş, consilier principal al preşedintelui rus Vladimir Putin. Rusoaica a postat două mesaje pe Twitter şi o fotografie făcută în interiorul sălii de şedinţe.

''Ivanka îl însoţeşte pe preşedintele Trump'', a scris iniţial pe Twitter Svetlana Lukaş. ''Şi îl înlocuieşte la masa discuţiilor la G-20 când el pleacă pentru întâlniri bilaterale'', a adăugat rusoaica pe Twitter după 20 de minute.

Informaţia a fost confirmată de alte delegaţii, precizează AFP.

Ivanka Trump, consilier la Casa Albă, a avut sâmbătă o intervenţie la summitul G-20 în timpul unei discuţii referitoare la modul de consolidare a locului femeilor în economie şi în lumea de afaceri.

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close