Antena 3 CNN Externe Imaginea surprinsă din SATELIT care arată construcţia MISTERIOASĂ din China. "Nimeni nu ştie cum a apărut acolo"

Imaginea surprinsă din SATELIT care arată construcţia MISTERIOASĂ din China. "Nimeni nu ştie cum a apărut acolo"

Imaginea surprinsă din SATELIT care arată construcţia MISTERIOASĂ din China. "Nimeni nu ştie cum a apărut acolo"
de O.P.    |    12 Sep 2013   •   08:27

În munţii Baygong-Shan din provincia chineză Qinghai cercetătorii au descoperit o construcţie a cărei origine este paranormală. Pe laturile piramidei din rocă se găsesc mai multe tuburi din metal, care conduc către interiorul stâncii.

După ce au prelevat probe de la faţa locului, pe care mai apoi le-au studiat în laborator, arheologii au ajuns la concluzia că respectiva construcţie este atât de veche, încât nu ar fi putut fi construită de mână omenească, deoarece oamnii din acele timpuri nu aveau la îndemână resurse şi materialele necesare pentru construcţia ei.



Oamenii care lucrează pentru organizaţia Atlas Obscura consideră că această piramidă din rocă şi fier a fost ridicată de extratereştri. "Tuburile de fier, al căror diametru variază de la câţiva milimetri, până la 40 de cm, nu au fost aşezate la întâmplare, ci într-o ordine anume.


Ţevile care penetrează roca sunt înfipte foarte adânc, şi este imposibil ca oamenii care au trăit în acea perioadă să fi avut materiale pentru a fora în stâncă", spun reprezentanţii Atlas Obscura.


×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close