Antena 3 CNN Externe Imagini apocaliptice în centrul unui mare oraș din Italia. Pământul „s-a deschis” și a „înghițit” zeci de mașini

Imagini apocaliptice în centrul unui mare oraș din Italia. Pământul „s-a deschis” și a „înghițit” zeci de mașini

Imagini apocaliptice în centrul unui mare oraș din Italia. Pământul „s-a deschis” și a „înghițit” zeci de mașini
25 Mai 2016   •   14:08

O uriașă surpare care se întinde de-a lungul malului râului Arno, în apropiere de celebrul Ponte Vecchio din centrul orașului Florența, a înghițit miercuri dimineața 20 de mașini, fără să producă însă pagube de proporții, sau victime, relatează EFE, potrivit Agerpres.

Surparea s-a produs în urma rupturii unei țevi sau din cauza infiltrației apelor râului, potrivit primelor informații ale pompierilor, care au început inspectarea clădirilor din apropiere pentru a evalua posibilele daune în structura acestora. Primarul capitalei Toscana, Dario Nardella, care a venit la fața locului, a explicat că s-au produs "pagube foarte importante" și că spărtura s-ar putea întinde, astfel încât a cerut mutarea vehiculelor și interzicerea circulației în această zonă.

Surparea de 200 de metri lungime a apărut în zona Lungarno Torrigiani, strada care se întinde de-a lungul râului între Ponte Vecchio și Ponte alle Grazie, de cealaltă parte a râului Arno, unde se află celebra Galleria degli Uffizi.

×
Subiecte în articol: florenta masini
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close