Antena 3 CNN Externe Imagini care sfâşie inima oricărui părinte. Cântărea 10 kilograme la vârsta de 16 ani. Mama ei o lăsa să moară

Imagini care sfâşie inima oricărui părinte. Cântărea 10 kilograme la vârsta de 16 ani. Mama ei o lăsa să moară

Imagini care sfâşie inima oricărui părinte. Cântărea 10 kilograme la vârsta de 16 ani. Mama ei o lăsa să moară
Sursa foto: Foto: Daily Mail
de O.P.    |    12 Iun 2012   •   09:45

Se spune că prezenţa unui copil în viaţa cuiva schimba pentru totdeauna modul în care ne raportăm la tot ce este în jurul nostru. Dacă până la venirea copilului pe lume firea egoistă a omului ieşea în evidenţă, acum tot ce este bun şi frumos se canalizează către făptura aceea mică şi neajutorată, care dezvoltă în interiorul ei simţământul iubirii.

Însă nu toate femeile se lasă transformate, şi nu toate pot deveni mamă. Un caz şocant a fost scos la iveală de asistenţii sociali din SUA, care au dat peste o adolescentă de 16 ani ce cântărea numai 10 kilograme şi măsura puţin peste un metru.

Mama copilei se uita la ea şi vedea cum viaţa se scurge din trupul ei, fără să facă ceva să amelioreze situaţia. Ba mai mult, atunci când asistenţii sociali au venit în casa ei, femeia îi asigura că totul este în regulă, nelăsându-i să o vadă pe copilă.

Ajunsă pe mâna poliţiei mama lui Darlene pretindea că îi dădea fiicei sale să mănânce un mic dejun copios, un prânz şi o cină sănătoase, iar între mese chiar îi dădea şi ceva gustări.

Când au reuşit într-un final să o vadă pe adolescentă, asistenţii sociali au rămas înmărmuriţi. Copila a fost dusă de urgenţă la spital, însă medicii nu au un pronostic favorabil.

Mama ei a fost arestată, dar a primit o pedeapsă de 18 luni de închisoare cu suspendare, scrie Daily Mail.
 


 

×
Subiecte în articol: infometare cazuri socante
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close