Antena 3 CNN Externe Imagini cu atacatorul thailandez care a ucis cel puțin 20 de oameni. Bărbatul se ascunde într-un mall

Imagini cu atacatorul thailandez care a ucis cel puțin 20 de oameni. Bărbatul se ascunde într-un mall

Imagini cu un soldat thailandez, care a ucis sâmbătă cel puţin 20 persoane în Korat, un oraş din nord-estul Thailandei, fac înconjurul lumii.

Imagini cu atacatorul thailandez care a ucis cel puțin 20 de oameni. Bărbatul se ascunde într-un mall
Sursa foto: Foto: Twitter
08 Feb 2020   •   17:00

Bărbatul, pe nume Jakapanth Thomma, s-a ascuns într-un centru comercial din oraș și este vânat și la această oră de polițiști. 

Atacatorul, identificat de poliţie ca fiind un subofiţer Jakapanth Thomma, a furat un vehicul militar şi a postat fotografii şi videoclipuri cu el pe reţelele de socializare, în echipament de luptă, chiar în timp ce trăgea în oraşul Korat.

Citește și: Panică în Thailanda, unde un soldat a împușcat oameni pe stradă, apoi s-a refugiat într-un mall. Sunt mai mulți morți - VIDEO

Fotografii şi videoclipuri postate pe reţele de socializare arătau scene de panică, oameni care fugeau şi rafale de armă automată.

Poliţia a anunţat că a încercuit centrul comercial Terminal 21, dar că atacatorul nu a fost găsit pentru moment.

Thailanda este una dintre cele mai înarmate ţări din lume, dar uciderile în masă comise de militari împotriva civililor sunt cazuri rare.

 

 

×
Subiecte în articol: atac armat Thailanda
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close