Antena 3 CNN Externe Imagini cu presupusul autor al atentatului eşuat din New York (VIDEO)

Imagini cu presupusul autor al atentatului eşuat din New York (VIDEO)

Imagini cu presupusul autor al atentatului eşuat din New York (VIDEO)
Sursa foto: autor atentat
03 Mai 2010   •   18:34

Presupusul autor al atentatului eşuat din New York a fost filmat de camerele de supravegere. Imaginile au fost date publicităţii, iar poliţia spune că ar fi vorba despre un bărbat care are în jur de 40 de ani. Între timp, talibanii din Pakistan au revendicat tentativa de atac, printr-o înregistrare postată pe internet.

Acesta este presupusul atentator de la New York. Camerele de supraveghere l-au surprins lângă maşina în care era dispozitivul exploziv. Îşi dă jos o cămaşă, apoi se uită de câteva ori în urmă, înainte să părăsească zona.

Atentatul eşuat de duminică a fost revendicat, pe internet, de talibanii din pakistan. Gruparea Tehrik-e-Taliban spune că a ripostat la recentele atacuri americane în Pakistan şi Irak. Totuşi, anchetatorii nu par să dea crezare revendicării.

Bomba părea realizată de un "amator", fapt confirmat şi de faptul că cele 50 de kilograme de îngrăşăminte chimice din portbagajul maşinii nu ar fi putut exploda, aşa cum plănuise teroristul.

Între timp, în Times Square, totul pare să fi revenit la normal. Times Square şi-a regăsit aspectul obişnuit iar terasele sunt din nou pline cu turişti.



Observator

×
Subiecte în articol: autor atentat New York
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close