Antena 3 CNN Externe Imagini cutremurătoare! Şi-a filmat propria moarte. Un motociclist care mergea cu 156 km/h, spulberat de o maşină

Imagini cutremurătoare! Şi-a filmat propria moarte. Un motociclist care mergea cu 156 km/h, spulberat de o maşină

Imagini cutremurătoare! Şi-a filmat propria moarte. Un motociclist care mergea cu 156 km/h, spulberat de o maşină
de O.P.    |    05 Sep 2014   •   10:14

David Holmes, de 38 de ani, rula cu 156 de kilometri la oră în momentul în care a fost spulberat de şoferul neatent al unui autoturism. În urma impactului, David a murit pe loc, scrie The Mirror. Tragedia a avut loc în Marea Britanie, în luna iunie a anului trecut, iar accidentul a fost filmat cu camera video care era montată pe casca lui David.

În urmă cu câteva zile, părinţii lui David au decis să facă publice imaginile terifiante ale impactului pentru a-i îndemna pe alţi motociclişti să fie mai atenţi pe drumuri.

"Vreau să fiu implicată în această campanie pentru că simt că ceva pozitiv a ieşit din această peirdere. Dacă putem preveni un singur accident atunci poate că David nu a murit degeaba. Ştiu că mergea cu viteză în acea zi. Îi plăcea să meargă cu viteză, dar la fel de mult îi plăcea viaţa. Nu a fost uşor să luăm această decizie, dar sper ca şoferii să încetinească şi să fie mai atenţi la motociclişti. Nu sunt un şofer extraordinar, am făcut multe prostii, dar am fost norocoasă şi am scăpat. David nu a avut noroc", mărturiseşte mama lui David.


×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close