Antena 3 CNN Externe Imaginile dezastrului lăsat în urmă de bombele ruseşti în Kiev: "A ars totul în jur!"

Imaginile dezastrului lăsat în urmă de bombele ruseşti în Kiev: "A ars totul în jur!"

Alarmele continuă să sune în Kiev, oraşul este baricadat, iar soldaţii sapă tranşee pentru a se apăra. Echipa Antena 3 aflată în Kiev, formată din Ana-Maria Roman, Andrei Cojocaru şi George Chironică, a surprins, astăzi, imagini ale dezastrului lăsat în urmă de bombele ruseşti.

Imaginile dezastrului lăsat în urmă de bombele ruseşti în Kiev: "A ars totul în jur!"
Sursa foto: Antena 3
de Ana-Maria Roman    |    01 Apr 2022   •   15:07

"Ne aflăm într-un alt loc bombardat din Kiev. Acesta se află pe strada Svoboda. În traducere: strada Libertăţii. Din păcate, pentru ucraineni libertatea a devenit un drept pentru care trebuie să lupte şi să îl apere cu propria lor viaţă.

Pe 18 martie, la ora 08.00, ruşii au lansat aici o rachetă care, pur şi simplu, a smuls peretele acestui bloc. Am vorbit cu locatarii care mai vin să îşi strângă lucrurile. Am vorbit cu Pavel, unul dintre locatari. Va trebui să se mute într-o altă locuinţă. Locuia aici de 13 ani, alături de fratele său.

Pe 18 martie, o explozie puternică i-a trezit. A smuls peretele locuinţei, iar fratele său a fost rănit. Un om a murit în urma acestui atac. Vorbim despre o nouă zonă de civili, în care locuiau oameni. Nu există nicio bază militară în această zonă, ba mai mult, există o şcoală şi o grădiniţă în apropiere.

Aceste informaţii nu i-au oprit însă pe cei din armata lui Vladimir Putin să lanseze un atac în acest loc. A ars totul în jur, inclusiv maşinile au fost incendiate.", a transmis Ana-Maria Roman, corespondent special Antena 3 în Ucraina.

×
Subiecte în articol: Război Ucraina
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close