Antena 3 CNN Externe Moment emoţionant cu o femeie de 98 de ani cu 622 de descendenţi care îşi ţine în brațe prima ei stră-stră-strănepoată

Moment emoţionant cu o femeie de 98 de ani cu 622 de descendenţi care îşi ţine în brațe prima ei stră-stră-strănepoată

Șase generații, imortalizate într-o singură fotografie ca re a devenit virală pe internet. Femeia în vârstă de 98 de ani din SUA a avut bucuria îşi strângă în braţe stră-stră-strănepoata.

Moment emoţionant cu o femeie de 98 de ani cu 622 de descendenţi care îşi ţine în brațe prima ei stră-stră-strănepoată
Sursa foto: Facebook
de Claudia Popovici    |    14 Mar 2023   •   23:20

Fericitul eveniment s-a petrecut în statul american Kentucky, din SUA, acolo unde o Cordelia Mae Hawkins, în vârstă de 98 de ani, şi care locuiește în prezent într-un azil, a întâmpinat venirea pe lume a stră-stră-strănepoatei sale.

Femeile, din cele 6 generații ale familiei au fost surprinse într-un portret de familie inedit care a impresionat tot internetul.

Imaginile familiei din Kentucky, SUA au devenit virale pe rețelele de socializare, cu atât mai mult după ce nepoata Gracie Howell a dezvăluit că următorul copil născut în familie va fi al 622-lea descendent.

Totul a început când Cordelia Mae Hawkins s-a căsătorit cu primul ei soț, la vârsta de 16 ani, în 1940, în ciuda faptului că acesta era cu 34 de ani mai mare decât ea. Ea a devenit mama vitregă a 10 copii, proveniți din relațiile sale anterioare. Ulterior, a devenit ea însăși, mama biologică a 13 copii.

Cei 23 de copii ai ei au continuat să dea naștere altor suflete, până când familia a ajuns de ordinul sutelor, notează DailyStar.

 

 

 

 

×
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close