Antena 3 CNN Externe Noi imagini exclusive de la festivalul Nova unde sute de tineri au fost uciși și mulți alții răpiți

Noi imagini exclusive de la festivalul Nova unde sute de tineri au fost uciși și mulți alții răpiți

Colegii noștri au reușit să obțină în exclusivitate pentru Antena 3 CNN imagini noi de la masacrul care a avut loc la Festivalul Nova. Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional.

de Laurențiu Rădulescu    |    25 Oct 2023   •   07:53

O tânără care se afla la festival a surprins momentele atacului și clipele dramatice prin care a trecut pentru a-și salva viața.

Din nefericire, un prieten de-al ei, cu care tânăra se afla în momentul în care teroriștii au început să ucidă tot ce le stătea în cale, nu a reușit să scape. Însă fata se află în siguranță acasă, iar familia se bucură că nu a fost răpită.

”Fiica mea a fost la festivalul păcii. Un prieten de-al ei a fost ucis. L-au găsit acum șase zile în Gaza, pentru că l-au luat și l-au folosit ca scut uman. Fiica mea a fugit și pe prietenul ei l-au luat ca pe un scut uman. Armata l-a găsit acum șase zile, în Gaza, mort”, povestește tatăl fetei, arătând mașina în care se aflau tinerii și care este ciuruită de gloanțe. 

×
Subiecte în articol: Război în Israel Gaza festival
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close