Antena 3 Externe Imagini filmate cu drona la o zi după tragedia din Italia. Oamenii au rămas fără cuvinte - VIDEO

Imagini filmate cu drona la o zi după tragedia din Italia. Oamenii au rămas fără cuvinte - VIDEO

15 Aug 2018   •   17:46
Imagini filmate cu drona la o zi după tragedia din Italia. Oamenii au rămas fără cuvinte - VIDEO

Autoritățile italiene au dat publicității imagini surprinse cu o dronă la o zi de la prăbușirea viaductului în Genova, tragedie soldată cu cel puțin 39 de morți

Speranţa de a găsi supravieţuitori scade la Genova relatează AFP. Protecţia Civilă a anunţat miercuri la prânz un nou bilanţ de 39 de morţi confirmaţi şi 15 răniţi - dintre care 12 în stare gravă. Există de asemenea câteva persoane date dispărute.

Trei copii cu vârste cuprinse între 8 şi 13 ani se află între victime, dar şi trei francezi, trei chilieni şi doi români, potrivit serviciilor diplomatice.

În urma acestei surpări - cea mai sângeroasă de acest fel în Europa din 2001 - salvatori au luptat toată noaptea de marţi spre miercuri pentru a găsi supravieţuitori.


Surparea bruscă şi încă neexplicată a acestei lucrări masive de beton din anii ’60, numită Podul Morandi după numele celui care l-a conceput, a trimis aproximativ 35 de maşini şi câteva camioane în gol, de la o înălţime de 45 de metri.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close