Antena 3 CNN Externe Imagini cu hotelul lui Cristiano Ronaldo din Madrid. Georgina Rodriguez: ”Te face să visezi”

Imagini cu hotelul lui Cristiano Ronaldo din Madrid. Georgina Rodriguez: ”Te face să visezi”

Cristiano Ronaldo va deschide un hotel în centrul Madridului, iar partenera lui, Georgina Rodriguez, l-a felicitat pe rețelele sociale. Hotelul Pestana CR7 Gran Via a fost deschis ieri, 7 iunie.

Imagini cu hotelul lui Cristiano Ronaldo din Madrid. Georgina Rodriguez: ”Te face să visezi”
Sursa foto: Instagram/Cristiano
de Adelina Miron    |    08 Iun 2021   •   16:34

"Felicitări, Cristiano, pentru acest hotel de vis din inima Madridului. Sunt foarte încântată de ceea ce realizezi cu atâta efort și curaj. Vă invit pe toți să descoperiți acest spațiu, care te încântă și te face să visezi.", a scris Georgina Rodriguez, pe Instagram.

Hotelul Pestana CR7 are 168 de camere și a fost cumpărat pentru 13 milioane de euro. 

Etajul 9 CR7 este deschis publicului şi include un bar sportiv, o pizzerie şi singurul acoperiş care garantează o vedere totală asupra Madridului şi va găzdui, de asemenea, o piscină.

Prețurile pentru cele mai ieftine camere sunt de 99 de euro pe noapte, iar membrii Pestana Guest Club plătesc cu 10 euro mai puțin, potrivit jornaldenegocios.pt.

Cristiano Ronaldo a postat pe pagina de Instagram imagini din interiorul hotelului. 

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Hotelul Pestana CR7 Gran Via este primul din lanțul Pestana CR7 Lifestyle Hotels situat în afara Portugaliei. Celelalte două unități de cazare se află în Lisabona și în Funchal. 

Valorile sportive sunt o componentă „foarte importantă”, motiv pentru care hotelul are o sală de fitness și va promova un program extins de antrenament și activități sportive.

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo hotel Madrid
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close