Antena 3 CNN Externe Imagini impresionante. Jucătorii echipei Chapecoense, omagiați de zeci de mii de brazilieni

Imagini impresionante. Jucătorii echipei Chapecoense, omagiați de zeci de mii de brazilieni

Imagini impresionante. Jucătorii echipei Chapecoense, omagiați de zeci de mii de brazilieni
Sursa foto: Foto: Twitter / CNN
01 Dec 2016   •   08:50

Cele mai mari patru cluburi de fotbal din statul brazilian Sao Paulo (Palmeiras, Santos, Corinthians şi Sao Paulo), au propus ca echipa Chapecoense, decimată într-un accident aviatic, să nu retrogradeze în următoarele trei sezoane, relatează EFE.

Cele patru cluburi au propus măsuri de "solidaritate" cu Chapecoense într-o petiţie trimisă Confederaţiei braziliene de fotbal (CBF).

Ele au propus ca această echipă să nu retrogradeze în următorii trei ani, iar în sezonul viitor să-i fie împrumutaţi gratuit jucători.

În plus, Brazilia și-a omagiat, în stilul caracteristic, fotbaliștii care au murit într-una din cele mai grave tragedii aviatice ale țării.

Avionul care transporta delegaţia echipei Chapecoense s-a prăbuşit în Columbia, înaintea meciului cu Atletico Nacional din manşa tur a finalei Copa Sudamericana.

Aeronava, la bordul căreia se aflau 81 de persoane - nouă membri ai echipajului şi 72 de pasageri, inclusiv 22 de jucători ai formaţiei braziliene, s-a prăbuşit marţi într-o zonă muntoasă în timp ce se apropia de aeroportul din Medellin.

Doar trei fotbalişti au supravieţuit.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close