Antena 3 CNN Externe Imagini INCREDIBILE cu politicieni implicaţi într-o orgie sexuală. Fotografiile au devenit virale

Imagini INCREDIBILE cu politicieni implicaţi într-o orgie sexuală. Fotografiile au devenit virale

Imagini INCREDIBILE cu politicieni implicaţi într-o orgie sexuală. Fotografiile au devenit virale
16 Aug 2012   •   11:13

Politicieni de rang înalt din China au fost acuzaţi că au luat parte la o orgie sexuală, după ce mai mult de 100 de fotografii care arată trei bărbaţi şi două femei nud au fost încărcate pe un site de socializare, scrie Daily Mail.

Fotografiile, care au apărut pe Twitter-ul Chinei, numit Weibo, arată implicarea politicienilor în acte sexuale într-o cameră de hotel.

Se pare că oamenii sunt: secretarul de partid al judeţului Lujiang din provincia Anhui, Minsheng Wang, adjunctul său, Jiang Dabin, şi liderul partidului de tineret de la Universitatea din Hefei, Wang Yu.

Minsheng a negat orice parte la scandal, care s-a răspândit ca fulgerul în întreaga ţară, iar afirmaţiile împotriva lui sunt false, consideră el, pentru că în prezent se ocupă de un caz de corupţie. El susţine că imaginile au fost falsificate de duşmanii săi politici.

Yu, în schimb, a recunoscut că este prezent în poze şi că una dintre femei este soţia lui, învăţătoare.

Imaginile, care s-au dovedit virale pe Weibo şi au stârnit o atenţie atât de mare pe site-ul de micro-blogging, încât Oficiul de Stat al Consiliului de Informaţii China a fost nevoit să intervină cu cenzură asupra fotografiilor.

Frazele de căutare cum ar fi "fotografii nud" şi "imagini vulgare" au fost interzise pe site.



×
Subiecte în articol: politicieni
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close