Antena 3 Externe Imagini incredibile vin din Africa! O leoaică pune la pământ un crocodil care le pusese gând rău puilor ei

Imagini incredibile vin din Africa! O leoaică pune la pământ un crocodil care le pusese gând rău puilor ei

26 Iul 2012   •   20:50
Imagini incredibile vin din Africa! O leoaică pune la pământ un crocodil care le pusese gând rău puilor ei

Dintre toate bătăliile care se dau în sălbăticia Africii, aceasta ocupă cu siguranţă un loc în top 5 cele mai spectaculoase.

O leoaică a dat gata un crocodil lung de 3,5 metri şi cu o greutate de 145 de kilograme, cât ai spune..reptilă...în încercarea ei de a-şi proteja puii. 

VEZI AICI IMAGINI CU ATACUL LEOAICEI ASUPRA CROCODILULUI

Incredibila scenă a fost surprinsă de un fotograf în Delta Okavanga, o zonă luxuriantă a ţinuturilor umede din Botswana.

Stăpână pe ea, leoaica s-a năpustit cu picioarele din faţă în jurul fălcii crocodilului şi l-a sfâşiat fără milă. Atitudinea de învingătoare a felinei rănite la nas în urma luptei face cât o mie de cuvinte.

Martorii la incident au declarat că totul s-a întâmplat atât de reprede încât doar după ce au vizionat ceea ce filmaseră au înţeles ceea ce tocmai se petrecuse.

"Doar după verificarea pozelor mele de pe camera am realizat cu adevărat la ceea ce am fost martor. Din fericire, povestea a avut un final fericit deoarece leoaicele şi puii lor au ajuns în siguranţă pe malul celălalt" a declarat un martor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close