Antena 3 CNN Externe Primele imagini de la nunta la Casa Albă a nepoatei preşedintelui SUA. Evenimentul, chiar de ziua lui Joe Biden care împlineşte 80 ani

Primele imagini de la nunta la Casa Albă a nepoatei preşedintelui SUA. Evenimentul, chiar de ziua lui Joe Biden care împlineşte 80 ani

A fost nuntă cu fast la Casa Albă. Nepoata lui Joe Biden s-a măritat chiar de ziua bunicului care îşi celebrează a 80-a aniversare.

Primele imagini de la nunta la Casa Albă a nepoatei preşedintelui SUA. Evenimentul, chiar de ziua lui Joe Biden care împlineşte 80 ani
de Alexandra Dima    |    20 Noi 2022   •   12:22

Naomi Biden, nepoata președintelui american Joe Biden și a primei doamne Jill Biden, s-a căsătorită sâmbătă la Casa Albă. A fost pentru a 19-a oară din istorie când reşedinţa preşedinţilor americani a găzduit un asemenea eveniment.

Mireasa, în vârstă de 28 de ani, este fiica fiului președintelui, Hunter Biden, și a primei sale soții, Kathleen Buhle.

De profesie avocat, Naomi locuiește la Casa Albă împreună cu mirele, Peter Neal, în vârstă de 25 de ani, proaspăt absolvent al facultății de Drept, originar din Jackson Hole, Wyoming, și care lucrează în prezent la Centrul de Drept pentru Securitate Națională al Universității Georgetown.

Cei doi proaspăt însurăţei s-au cunoscut în 2018.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ceremonia a avut loc la ora locală 11.00 pe peluza sudică a Casei Albe, şi a fost urmată de un prânz pentru membrii familiei și pentru invitaţi. Evenimentul s-a încheiat cu o recepție, seara, care a inclus desert și dans.

Directorul de comunicare al lui Jill Biden, Elizabeth Alexander, a declarat că familia Biden va plăti pentru activitățile legate de nuntă care au loc la Casa Albă, "în concordanță cu alte evenimente private găzduite de prima familie și urmând tradițiile festivităților anterioare de nuntă de la Casa Albă".

Joe Biden împlineşte duminică 80 de ani

Casa Albă rămâne în sărbătoare, deoarece astăzi preşedintele american împlineşte 80 de ani şi îi petrece înconjurat de familie. 

Joseph Robinette Biden s-a născut în Scranton, Pennsylvania, la 20 noiembrie 1942.

Este al 46-lea preşedinte al SUA (din 20 ianuarie 2021),  a reprezentat statul Delaware timp de 36 de ani în Senatul SUA. El a fost şi cel de-al 47-lea vicepreşedinte al Statelor Unite, timp de opt ani în cadrul Administraţiei Barack Obama.

×
Subiecte în articol: Joe Biden Casa Alba Naomi Biden
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close