Antena 3 CNN Externe Imagini din palatul de 1 miliard de lire sterline al lui Putin: o cameră orientală dotată cu bară de striptease

Imagini din palatul de 1 miliard de lire sterline al lui Putin: o cameră orientală dotată cu bară de striptease

Echipa opozantului rus Alexei Navalnî a postat o poza din palatul de 1 miliard de lire sterline al lui Putin de pe malul Mării Negre. O cameră orientală dotată cu bară de striptease

Imagini din palatul de 1 miliard de lire sterline al lui Putin: o cameră orientală dotată cu bară de striptease
Sursa foto: Twitter/Daily Mail
de Alexandra Ionescu    |    21 Ian 2022   •   11:15

Echipa lui Navalny susține că a găsit mii de fotografii reale ale palatului unde se poate vedea o cameră de „striptease” cunoscută sub numele de „narghilea” cu o scenă și o bară pentru interpret.

„Sala de striptease, narghilea, spune-i cum vrei, chiar există. Și arată mult mai rău decât ne-am putea imagina.

Scena este plină de perne. Nici nu știm cum să o descriem. Un portal? O silueta a unui dom de templu?”, au fost comentariile echipei la aceste imagini nou-apărute pe internet.

Alte imagini arată presupusul dormitor al lui Putin, un al doilea dormitor și biroul lui, precum și o piscină, susțin ei. Simbolul vulturului cu două capete al Rusiei se găsește în tot palatul, părând să îi confere un sigiliu oficial.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe fondul controverselor legate de palatul lui Putin, în urmă cu un an, oligarhul Arkadi Rotenberg a negat că  acesta îi aparține președintelui și a spus că el deține proprietatea întinsă de pe stâncă, cu vedere la Marea Neagră.

Miliardarul Rotenberg este fostul partener de judo al lui Putin și poate cel mai apropiat prieten din copilărie.

La acea vreme, magnatul a explicat: „Acesta este un loc uimitor. Ne-am dori să construim un apart-hotel acolo, de aceea are atâtea camere.'

El a declarat presei fără a intra în detalii că a reușit să „devină beneficiar” al proprietății bine păzite, potrivit The Daily Mail.

Se pare că palatul include un „complex subteran cu 16 etaje”; de asemenea, a fost descris ca „un furnicar întreg în stânca de sub casă”. 

Un inginer care a lucrat la construcție a numitt palatul o „comoară națională”

El a sugerat că pasajele subterane îngropate în stâncă erau mai ingenioase decât buncărul doctorului No (n.r. primul film din seria James Bond).

Proiectele palatului au inclus la al optulea etaj subteran „un balcon - literalmente o logie atârnată deasupra mării” construit în stâncă, de unde proprietarul se poate bucura de degustarea de vinuri din stocurile palatului, a spus el.

Cu toate acestea, este departe de a fi clar că Putin a locuit vreodată în palat și în urmă cu un an părea să fie în curs de reconstrucție.

Kremlinul a negat că este casa privată a președintelui.
 

×
Subiecte în articol: Alexei Navalnîi
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close