Antena 3 CNN Externe Imagini şocante. Circa 15 civili au fost ucişi în timpul raidurilor aeriene din Libia

Imagini şocante. Circa 15 civili au fost ucişi în timpul raidurilor aeriene din Libia

Imagini şocante. Circa 15 civili au fost ucişi în timpul raidurilor aeriene din Libia
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
21 Iun 2011   •   19:08

În Libia, alţi 15 civili au fost ucişi de atacurile aeriene NATO în capitala Tripoli. NATO insistă că ţinta, un centru de comandă, a fost distrusă şi că nu au existat victime civile, dar oficialii libieni insistă că există şi trei copii printre victime, conform Russia Today.

Incidentul vine la doar o zi după ce alianţa aa recunoscut uciderea a nouă civili într-un alt atac aerian. În acest caz, vina a venit asupra echipamentului aerian.

Casa distrusă de această dată a fost a generalului Khoweildi al-Hamidi, unul dintre oamenii apropiaţi liderului Muammar Gaddafi. Acesta s-a numărat printre persoanele care l-au adus la putere pe Gaddafi, acum 41 de ani. Generalul a supravieţuit acestui atac dar majoritatea familiei sale a fost ucisă.

"Dacă îl vedeaţi ieri, nu vă venea să credeţi", a spus un om, plângând, reporterilor Russia Today. Omul se referea la unul dintre nepoţii generalului, de patru ani, care a fost ucis în atac.

Un purtător de cuvânt al guvernului libian a declarat că circa 15 civili, printre care copii, taţi, mame, unchi şi mătuşi au fost ucişi în această dimineaţă.

Russia Today a făcut public un material video şocant în care sunt arătaţi copii ucişi în timpul raidurilor aeriene.

 


×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close