Antena 3 CNN Externe Imagini şocante cu civili executaţi de soldaţi pakistanezi (VIDEO)

Imagini şocante cu civili executaţi de soldaţi pakistanezi (VIDEO)

Imagini şocante cu civili executaţi de soldaţi pakistanezi (VIDEO)
01 Oct 2010   •   12:57

O înregistrare video scandaloasă, dată publicităţii de rebelii talibani, pune la zid armata pakistaneză. Imaginile prezintă un grup de soldaţi care masacrează mai mulţi civili. Fără milă, oamenii sunt împuşcaţi de soldaţi. Vă avertizăm, imaginile de mai jos sunt şocante.

Înregistrarea, făcută cu un telefon mobil, îi are ca protagonişti pe câţiva soldaţi pakistanezi. La mică distanţă de ei stau aliniaţi mai mulţi civili, legaţi la ochi şi la mâini. La un moment dat, unul dintre militari le adresează câteva cuvinte. Apoi, ceilalţi îi ţintesc şi deschid focul.

Vocea de pe înregistrare spune că unii dintre civilii executaţi încă mai mişcau. Un soldat s-ar fi apropiat de ei şi ar fi tras din nou.

?Foarte probabil, trebuie să ne dăm seama că imaginile ar putea fi credibile şi că este nevoie să deschidem o anchetă?, a declarat un fost general pakistanez.

Autorităţile pakistaneze încearcă acum să afle când a fost filmată scena şi cine sunt soldaţii implicaţi. Imaginile, ajunse în mâinile rebelilor talibani, au fost publicate pe site-urile islamiste şi folosite pentru a discredita guvernul Pakistanez.

Antena 3

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close