Antena 3 Externe Imagini şocante cu o tabără de romi din Londra

Imagini şocante cu o tabără de romi din Londra

23 Sep 2019   •   20:51
Imagini şocante cu o tabără de romi din Londra
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3

Radu Tudor a difuzat în cadrul emisiunii ''Punctul de Întâlnire'', imagini incredibile cu o tabără de romi care locuiau ilegal într-o zonă centrală din capitala Angliei.

Presa scrie presa din Londra a semnalat dificultatea fantastică pe care autorităţile britanice au avut-o în evacuarea unei tabere de romi.

Aceştia trăiau în mod ilegal de foarte mult într-o zonă centrală a Londrei, iar presa britanică a relatat despre ilegalităţile pe care le săvârşeau.

Locuitorii unuia dinte cele mai luxoase cartiere ale Londrei au fost alarmaţi de numărul crescut de jafuri, scrie The Telegraph.

Printre îngrijorările curente ale locuitorilor din zonă se numără şi tabăra de imigranţi români şi bulgari, cărora li se permite şederea în ţară, graţie unei sentinţe date de Curtea Supremă.

Autorităţile britanice spun că rata infracţionalităţii din zonă a crescut considerabil de când a apărut tabăra  imgranţilor români şi bulgari.

Au fost înregistrate 4.549 de furturi într-un an, echivalentul a peste 80 de cazuri într-o săptămână.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close