Antena 3 CNN Externe Imagini şocante din Siria. Mai multe cadavre sunt aruncate de pe un pod lângă Hama

Imagini şocante din Siria. Mai multe cadavre sunt aruncate de pe un pod lângă Hama

Imagini şocante din Siria. Mai multe cadavre sunt aruncate de pe un pod lângă Hama
de N.B.    |    03 Aug 2011   •   19:43

În timp ce armata siriană a pătruns în oraşul Hama cu tancuri şi mitraliere deschizând focul asupra protestatarilor, pe Internet a fost postat un clip şocant cu ceea ce se presupune a fi poliţia secretă a regimului aruncând cadavre ale protestatarilor în râu.

Autenticitatea imaginilor nu a fost confirmată încă, însă cel care a încărcat videoclipul pe Internet susţine că totul se întâmplă lângă oraşul Hama.

Conform CNN, reprezentanţii securităţii siriene susţin că este vorba despre unul dintre grupurile armate, iar cadavrele aruncate în râu sunt membrii ucişi ai forţelor de securitate.

Un membru important al activiştilor din Siria susţine că ar putea fi vorba despre un grup de fundamentalişti care au luptat şi în Irak, cărora le face plăcere să ucidă în acest fel.

Guvernul sirian a indicat, în mod repetat, că în rândurile protestatarilor există grupuri violente, înarmate, care ucid poliţişti şi incită la violenţă, însă activiştii susţin că mişcare lor pro-democraţie este una paşnică şi condamnă orice act de violenţă.

ATENŢIE! Imagini şocante

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close