Antena 3 CNN Externe Imagini şocante la Roma. Vezi ce metodă de consultaţie are acest medic

Imagini şocante la Roma. Vezi ce metodă de consultaţie are acest medic

Imagini şocante la Roma. Vezi ce metodă de consultaţie are acest medic
08 Iun 2012   •   18:25

Imagini şocante la Roma unde un medic italian a atacat cu brutalitate o echipă de televiziune. Jurnaliştii îl filmaseră cu camera ascunsă în timp ce pipăia o tânără pacientă, fără voia ei. Când s-a văzut cu dovezile în faţă, medicul nu şi-a putut stăpâni furia şi a tăbărât pe echipa de filmare.

Era un om respectabil până mai ieri. O filmare cu camera ascunsă l-a compromis însă total. Şi ca om şi ca profesionist.



Doctorul avea, se pare, o manieră proprie de a-şi examina pacientele, mai ales dacă erau tinere şi arătoase. Câţiva jurnalişti au decis să îl demaşte. Au trimis la cabinet o colaboratoare cu o cameră ascunsă. Consultaţia scandaloasă a fost înregistrată. La scurt timp după, jurnaliştii au bătut la uşa cabinetului doctorului pentru a-i cere punctul de vedere.

Înfuriat de insistenţa ziariştilor, doctorul i-a fugărit până în stradă. Le-a trântit o cameră pe jos şi a continuat să-i lovească fără milă. Unul din operatori a fost şi el doborât la pământ. Din fericire, echipa mai avea câţiva operatori care au filmat totul.

Doar carabinierii au reuşit să-l calmeze pe medicul bătăuş. A fost chemată şi o ambulanţă pentru jurnaliştii agresaţi. Medicul este cercetat, acum, de procuratură, pentru violenţă sexuală asupra pacientelor. Deocamdată, nu a fost acuzat şi de agresarea ziariştilor dar probabil se va întâmpla şi asta.

×
Subiecte în articol: camera ascunsa jurnalisti
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close