Antena 3 CNN Externe Imagini şocante. O bătrână de 72 ani este bătută cu bestialitate chiar de îngrijitoarea ei (VIDEO)

Imagini şocante. O bătrână de 72 ani este bătută cu bestialitate chiar de îngrijitoarea ei (VIDEO)

Imagini şocante. O bătrână de 72 ani este bătută cu bestialitate chiar de îngrijitoarea ei (VIDEO)
Sursa foto: batrana
08 Mai 2010   •   17:45

Caz şocant în Israel. O bătrână în vârstă de 72 de ani, supravieţuitoare a Holocaustului, a fost bătută cu brutalitate chiar de femeia angajată să aibă grijă de ea. Familia bătrânei a aflat despre abuzuri după ce a instalat o cameră de supraveghere în casă. Vă avertizăm că urmează imagini şocante.

Rudele bătrânei au instalat camera de supraveghere pentru că o bănuiau pe îngrijitoare că fura bani din casă. Însă imaginile suprinse s-au dovedit, cu adevărat, sumbre. Femeia era bătuta în mod constant. Se poate vedea cum omul care era plătit să aibă grijă de ea, o loveşte cu picioarele şi, apoi, cu pumnii. Furia îngrijitoarei nu cunoaşte limite. O trânteşte pe femeie pe canapea, iar apoi o plesneşte cu un ziar peste faţă. Când bătrâna încearcă să se ridice de pe canapea o loveşte cu mătura. Victima nu a povestit niciodată coşmarul prin care trecea pentru că este bolnavă şi are probleme de comunicare.

Îngrijitoarea a fost arestată după ce familia a dus înregistrarea la poliţie. Iniţial, asistenta nu a recunoscut că o bătea pe bătrână. Însă atunci când i-au fost prezentate imaginile, s-a apărat şi a spus că femeia a ţipat la ea şi, atunci, şi-a pierdut cumpătul.



Observator




×
Subiecte în articol: batrana camera pumni bătaie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close