Antena 3 CNN Externe Imagini ŞOCANTE! Un britanic bătut măr după ce a încercat să violeze o femeie în mijlocul Beijingului

Imagini ŞOCANTE! Un britanic bătut măr după ce a încercat să violeze o femeie în mijlocul Beijingului

Imagini ŞOCANTE! Un britanic bătut măr după ce a încercat să violeze o femeie în mijlocul Beijingului
11 Mai 2012   •   14:00

Un britanic beat turtă a încercat să violeze o tânără chinezoaică, chiar pe străzile de Beijing. Norocul fetei a fost că, mai mulţi bărbaţi care lucrau în apropiere au intervenit în forţă, chiar prea multă forţă.

Evenimentul a fost filmat de un martor şi postat pe YouTube. Imaginile redau momentul în care englezul era între picioarele femeii, care era întinsă pe o bordură decorativă cu flori şi striga după ajutor.

Bărbatul a fost oprit la timp, fugărit şi în cele din urmă bătut măr de câţiva chinezi cu iniţiativă. Agresorul fetei, transformat în victima furiei celor prezenţi, a fost lăsat să zacă în mijlocul străzii până la sosirea forţelor de ordine. El a fost reţinut de poliţie, identificat ca fiind cetăţean britanic, posesor al unei vize de turist.

Primul chinez, care a intervenit, a declarat pentru Global Times: "După ce m-am apropiat, mi-am dat seama că bărbatul era laowai (străin). Când am auzit ţipetele fetei, am crezut că este o hârjoneală între doi îdrăgostiţi. De-abia când a spus că nu-l cunoaşte mi-am dat seama că ceva nu este în regulă şi am decis să intervin."

Poliţia a audiat toţi martorii participanţii la acest incident. Oficialităţile chineze au sesizat deja Consulatul Marii Britanii şi aşteaptă asistenţa necesară din partea acestuia.

Atenţie: IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL !


 

×
Subiecte în articol: Beijing
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close