Antena 3 CNN Externe Imagini SPECTACULOASE filmate în timpul saltului din Cosmos. Momentul în care Felix Baumgartner putea să moară

Imagini SPECTACULOASE filmate în timpul saltului din Cosmos. Momentul în care Felix Baumgartner putea să moară

Imagini SPECTACULOASE filmate în timpul saltului din Cosmos.  Momentul în care Felix Baumgartner putea să moară
Sursa foto: Foto: YouTube
17 Oct 2012   •   07:50

Imagini absolut ameţitoare filmate de camera de pe casca paraşutistului care a depăşit viteza sunetului fac acum senzaţie în întreaga lume. Camera a surprins inclusiv cel mai dificil moment al saltului - cel în care austriacul şi-a pierdut stabilitatea şi risca să moară.

E momentul ameţitor în care Felix Baumgartner cade în gol cu o viteză mai mare decât cea a sunetului, un record mondial istoric. Câteva momente mai devreme, austriacul se lupta să nu piardă tot.

În timpul căderii libere, paraşutistul a început să se rotească necontrolat. Moment în care toţi cei din echipa sa, dar şi zecile de milioane de oameni care îl urmăreau, au îngheţat. Dacă Felix nu reuşea să îşi recapete stabilitatea, totul era pierdut.

Austriacul a reuşit să se redreseze şi să depăşească bariera sunetului. E doar unul dintre cele trei recorduri pe care le-a doborât. Celelalte două sunt: cel mai înalt zbor cu balonul şi saltul de la cea mai mare inaltime - de la peste 39 de kilometri.



×
Subiecte în articol: felix baumgartner Pamant
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close