Antena 3 CNN Externe Imagini virale cu o femeie care a mers cu calul la drive-thru McDonald's, în Australia: "Chiar aveam nevoie de o cafea!"

Imagini virale cu o femeie care a mers cu calul la drive-thru McDonald's, în Australia: "Chiar aveam nevoie de o cafea!"

Surpriză pentru angajații unui McDonald's din Australia care s-au trezit cu o comandă de chai latte, de la o femeie venită cu calul la drive-thru.

Imagini virale cu o femeie care a mers cu calul la drive-thru McDonald's, în Australia: "Chiar aveam nevoie de o cafea!"
Sursa foto: Captură video TikTok
de Claudia Popovici    |    18 Iul 2023   •   22:35

Întâmplarea, devenită virală pe reţelele sociale, s-a petrecut la un McDonald's din Yarrabilba, la sud de Brisbane, Australia.

Imaginile o arată pe femeie care intră încrezătoare în drive-thru călare pe un cal Palomino care, spre surprinderea tuturoe, a mers liniștit şi şi-a așteptat rândul la comandă.

După ce a trecut de şocul iniţial personalul a onorat comanda de chai latte a femeii care a declarat că simţea nevoia urgentă de o cafea.

@sme_centre Join us for a ride through to maccas…. When you riding and you need a coffee fix. #maccas #mcdonalds #ridethrough #horse #horses #horsesoftiktok #fun #horseriding #palomino #ohno #fypシ #fyp #viral #horsesoftiktok #coffee #coffeetok #live #love #oops #itwasntme #um #au #australia #brisbane @Tay? ♬ Old Town Road - YuanRemix

Un purtător de cuvânt al McDonald's a declarat pentru Daily Mail Australia că un asemenea demers prin drive-thru a fost strict interzis din motive de siguranță a călărețului, dar și a personalului angajat.

Reacția internauţilor nu a întârziat să apară.

"Le-ai făcut ziua mai frumoasă angajaţilor",

"Ti-au dat şi câteva felii de mere şi pentru căluţ?",

"Ce aventură frumoasă aţi avut", 

"Am încercat şi noi, dar ne-au refuzat comanda şi ne zis să plecăm",

"Ce frumos, îmi aduce aminte de copilărie", sunt doar câteva din comentariile internauţilor la postarea devenită virală.

×
Subiecte în articol: McDonalds cal femeie Australia
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close