Antena 3 CNN Externe Imaginile postate pe Facebook de cea mai controversată sectă din SUA. "Nu ne vom mai plictisi niciodată"

Imaginile postate pe Facebook de cea mai controversată sectă din SUA. "Nu ne vom mai plictisi niciodată"

Imaginile postate pe Facebook de cea mai controversată sectă din SUA. "Nu ne vom mai plictisi niciodată"
de O.P.    |    29 Mai 2013   •   11:18

Locuiesc în sate retrase, în afara marilor oraşe din America, se îmbracă la fel ca în secolul al XIX-lea, circulă în căruţe trase de cai, iar femeile se căsătoresc de la vârste fragede, principalele lor ocupaţii fiind procrearea şi treburile gospodăreşti.

Tinerii Amish au descoperit însă noua tehnologie - Facebook-ul, calculatoarele şi declară sus şi tare că "nu se vor mai plictisi niciodată". Din imaginile şi discuţiile postate de aceşti tineri pe internet reiese faptul că nu sunt de multe ori mulţumiţi de statutul pe care îl au, că vor să evolueze şi să se adapteze în societate.

Mai mult, fără ştirea părinţilor lor ei dau şi petreceri la care se consumă alcool, lucru total interzis în cultura Amish.

După moda tinerelor de pe Facebook, fetele Amish se fotografiază în oglindă purtând cele mai noi "achiziţii" în materie de îmbrăcăminte. Imaginile, dar şi comentariile din galeria foto de mai sus sunt savuroase.



×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close