Antena 3 CNN Externe "Împăratul bunga-bunga" şi femeile lui. Află totul despre doamnele care i-au încălzit patul lui Papi Silvio

"Împăratul bunga-bunga" şi femeile lui. Află totul despre doamnele care i-au încălzit patul lui Papi Silvio

"Împăratul bunga-bunga" şi femeile lui. Află totul despre doamnele care i-au încălzit patul lui Papi Silvio
Sursa foto: Sursa: Business Insider
de O.P.    |    22 Sep 2011   •   14:56

Silvio Berlusconi, primul ministru al Italiei, este cunoscut pentru relaţiile sale extraconjugale şi pentru petrecerile deocheate la care participau domniţe tinere, dornice de aventuri învechite.

Însă pasiunea lui pentru femei s-a întins mai departe de spaţiul orgiilor sale, iar "împăratul bunga-bunga" şi-a trimis supusele şi în lumea politică: guvernul Italiei este plin de femeile lui Papi Silvio, iar Parlamentul European a început să "iubească" limba italiană, scrie Business Insider.

Soţia: Veronica Largo

În prezent Veronica este soţia lui Silvio Berlusconi, însă anul trecut a acceptat termenii unui divorţ cu multe zero-uri. În nenumărate ocazii a trimis către presă scrisori deschise în care se plângea de aventurile neruşinate ale soţului ei. Deşi în prezent nu mai locuiesc împreună, Veronica a declarat că nici înainte de separare nu se vedea cu soţul ei luni de zile.

Amanta oficială: Karima El Mhroug


Poate că numele ei nu vă spune nimic, şi asta pentru că ea este cunoscută sub denumirea de "Ruby". Karima este în centrul scandalurilor sexuale de la Milan, şi de departe ea este în prezent cea mai mare problemă a lui Silvio Berlusconi. Dacă în urma procesului se stabileşte că Ruby a fost abuzată sexual, atunci premierul Italiei ar putea ajunge după gratii.

"Matca": Sabina Began

În vârstă de 33 de ani Sabina locuieşte în Italia şi pretinde că numele de "bunga bunga" este de fapt porecla ei pentru că ea era organizatoarea orgiilor sexuale la care participau nume grele din politica internă şi internaţională. Sabina are un tatuaj care spune: "Bărbatul care mi-a schimbat viaţa este SB".

Ministrul topless: Mara Carfagna

Fost model şi dansatoare la bară, Mara a promovat pe scena politică, "împunsă" de la spate de Silvio Berlusconi. Domniţa Carfagna este acum ministru responsabil de egalitatea şanselor, iar prezenţa ei a reuşit să o înfurie pe doamna Berlusconi deoarece Papi Silvio ar fi declarat în nenumărate rânduri că şi-ar dori să se însoare cu Mara.

"Eva" din PE: Barbara Matera

O câştigătoare a concursurilor de frumuseţe care nu a apucat să îşi termine studiile liceale este alegerea lui Papi Silvio pentru Parlamentul European. Frumoasa blondă mizează pe zâmbetul său cuceritor şi farmercul ei pentru a le aduce politicienilor serioşi din PE un strop din fericirea pe care o gustă Berlusconi.

Alegerea greşită: Eleonora Gaggioli


Tânăra de 33 de ani a fost propunerea iniţială a lui Papi Silvio pentru PE, însă din motive necunoscute încă, frumoasa blondă nu a obţinut postul.

Balerina: Camilla Ferranti


În vârstă de 30 de ani, Camilla este actriţă şi fostă balerină, iar Papi Silvio a fost pe loc cucerit de aptitudinile sale. Astfel a propus-o pentru un post în PE, însă nu a fost acceptată. Dar nu s-a lăsat învins. Berlusconi a fost prins în timp ce încerca să convingă un producător de televiziune să o promoveze pe Camilla ca gazda unui show tv.

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi prostitutie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close