Antena 3 CNN Externe Impresii după 100 de zile de președinție. Ce spune Donald Trump despre viața de șef al statului

Impresii după 100 de zile de președinție. Ce spune Donald Trump despre viața de șef al statului

Impresii după 100 de zile de președinție. Ce spune Donald Trump despre viața de șef al statului
Sursa foto: Foto: Donald Trump/Facebook
28 Apr 2017   •   08:39

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, este surprins de cât de greu este să fii președinte la Casa Albă, potrivit Reuters, preluat de profit.ro.

„Îmi iubeam fosta viață, aveam atât de multe chestii care mergeau pentru mine. Asta implică mult mai multă muncă decât fosta mea viață, Credeam că va fi mai ușor”, a declarat președintele Statelor Unite.

Donald Trump a renunțat la viața sa de afacerist newyorkez și dezvoltator imobiliar, pentru a fi învestit în poziția de președinte după o campanie extrem de controversată pentru Casa Albă.

Președintele american susține că era obișnuit să nu aibă parte de intimitate în ”vechea sa viață”, dar este surprins de cât de puțină intimitate are ca președinte al Statelor Unite.

„Chiar ești în coconul tău mic, pentru că ai o protecție atât de masivă încât nu poți să mergi nicăieri”, a mai spus Trump.

Mai mult, când părăsește Casa Albă, Trump are propriul șofer și spune că uneori îi este dor să conducă.

El recunoaște că apelează adeseori la prieteni din exteriorul administrației prezidențiale și la foști colegi pentru a primi sfarturi sau încurajări, iar consilierii de rang înalt s-au resemnat deja cu acest comportament din partea lui Donald Trump.

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump presedinte
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close