Antena 3 Externe În doi ani de zile cea mai puternică armată a lumii se va dota cu ARME cu LASER. "Inamicii nu au nicio şansă"

În doi ani de zile cea mai puternică armată a lumii se va dota cu ARME cu LASER. "Inamicii nu au nicio şansă"

de O.P.    |    26 Oct 2012   •   08:11
În doi ani de zile cea mai puternică armată a lumii se va dota cu ARME cu LASER. "Inamicii nu au nicio şansă"

Cu siguranţă aceste achiziţii nu prevestesc vremuri de pace. Dacă Iranul tot ameninţă cu armele nucleare, cea mai puternică armată din lume, cea a SUA, va fi dotată cu arme cu laser în mai puţin de doi ani de zile, a declarat amiralul Matthew Klunder, pentru ABC News.

Acesta a declarat că marina americană este în tratative cu mai multe firme importante din industria de armament şi testează armele cu laser capabile să distrugă în fracţiuni de secundă nave şi avioane.

În 2010, marina americană a fost cucerită de puterea armelor cu laser, atunci când a distrus complet o dronă în timpul unui test realizat în Oceanul Pacific.

Aceste arme cu laser vor fi amplasate pe toate navele americane, dar pentru a funcţiona vor avea nevoie de o cantitate mare de energie.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close