Antena 3 CNN Externe În fotografia aceasta se vede suferinţa unei mame. Povestea miracolului vieţii, care va înlăcrima orice femeie

În fotografia aceasta se vede suferinţa unei mame. Povestea miracolului vieţii, care va înlăcrima orice femeie

În fotografia aceasta se vede suferinţa unei mame. Povestea miracolului vieţii, care va înlăcrima orice femeie
Sursa foto: Foto: Daily Mail via Callie Mitchell
de O.P.    |    26 Feb 2013   •   13:29

Se spune că nu există minune mai mare pentru o femeie decât aceea de a deveni mamă. Oricât de împlinite ar fi în carieră, oricât de frumoasă ar fi relaţia pe care ar avea-o cu soţul lor, în ele este un gol în formă de "copil", pe care doar un copil îl poate umple.

Aşa că povestea acestei studente la Arta Fotografică, de la Universitatea din Iowa este impresionantă. Callie Mitchell povesteşte cum viaţa ei s-a schimbat la 180 de grade din momentul în care a aflat că este însărcinată.

Avea 25 de ani, şi deşi ea şi iubitul ei nu plănuiseră se aibă copii, au decis împreună că este mai bine să se căsătorească şi să crească împreună bebeluşul care avea să vină pe lume.



Însă Callie şi-a dat seama că rămăsese gravidă într-o perioadă în care fusese despărţită de iubitul ei, motiv pentru care tânărul a părăsit-o. Aşa că studenta s-a văzut singură, în faţa unui drum necunoscut, de care era foarte speriată.

S-a gândit că singura posibiltate de reuşită este să dea copilul spre adopţie. Cu toate astea a făcut poze cu burtica, ce creştea în fiecare lună, şi şi-a spus povestea ei tristă printr-o serie de fotografii pe care le-a publicat pe site-ul ei.



"De multe ori îmi trecea prin cap să păstrez copilul. Apoi când deschideam frigiderul şi vedeam cât este de gol, îmi dădeam seama că nu am ce să îi ofer micuţului meu", povestea Callie.

Pe 6 decembrie s-a născut băieţelul ei, care a fost ţinut pentru prima dată în braţe de Kristen şi Brian, părinţii lui adoptivi.







×
Subiecte în articol: sarcina
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close