Antena 3 CNN Externe În intimitatea lui HITLER şi a amantei sale... imagini nemaivăzute până acum

În intimitatea lui HITLER şi a amantei sale... imagini nemaivăzute până acum

În intimitatea lui HITLER şi a amantei sale... imagini nemaivăzute până acum
Sursa foto: Foto: Youtube
18 Iul 2012   •   14:47

Eva Braun s-a născut în 1912 la München, într-o familie modestă, de catolici, tatăl său fiind învăţător. În 1929 a lucrat împreună cu fotograful Heinrich Hoffmann, în al cărui atelier l-a cunoscut şi pe Adolf Hitler, scrie La Information.

Hitler mai avusese şi alte relaţii înainte de Eva Braun. Abia după moartea nepoatei sale, care s-a sinucis din cauza geloziei unchiului său, Hitler şi-a îndreptat atenţia asupra Evei Braun. Nu întâmplător, Eva semăna foarte mult cu acestă nepoată, cu care dictatorul a avut o relaţie incestuoasă.

Atracţia lui Hitler pentru această femeie este lesne de înţeles şi din prisma părerilor exprimate chiar de el. Îi plăceau femeile tinere, simple si fără prea mari visuri şi ambiţii în viaţa, pe care să le poata modela după bunul plac.



Între cei doi a existat o atracţie reciprocă puternică. În ciuda împotrivirii tatălui ei, care nu-l plăcea deloc pe Hitler şi nu era de acord cu ideile sale politice, Eva Braun se muta în apartamentul iubitului ei, din Munchen.

Ce a făcut-o să-şi lege viaţa de acest monstru fascist, care era un individ dintr-o clasă socială inferioară, timid, imatur emoţional, pictor eşuat, nu ştie nimeni. Hitler arăta caraghios până şi în uniforma militară, care ar fi trebuit să-i dea o oarecare prestanţă.

Televiziunea TVE a lansat anul acesta un documentar realizat de Isabelle Clarck si Daniel Costelle, realizat chiar cu ajutorul filmărilor Evei Braun în cei 7 ani petrecuţi alături de Adolf Hitler.

"Numele ei este Eva Braun. Amanta lui Hitler. În timp ce ea se distrează pe malul unui lac de munte, milioane de victime ale iubitului ei mor în Europa". Aşa începe cel mai recent documentar despre viaţa privată a Evei Braun, iubita fostului dictator nazist.

"In intimitatea Evei Braun Hitler", este numele documentarului cu o audienţă de 896.000 de spectatori şi un share de 8,9% şi care surprinde momente fericite ale unui bărbat care a produs teroare pentru sute de milioane de oameni.

×
Subiecte în articol: Adolf Hitler amanta
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close