Antena 3 CNN Externe În loc să-i apere pe demnitari, făceau sex cu prostituate. Serviciile secrete din SUA, implicate într-un scandal imens

În loc să-i apere pe demnitari, făceau sex cu prostituate. Serviciile secrete din SUA, implicate într-un scandal imens

În loc să-i apere pe demnitari, făceau sex cu prostituate. Serviciile secrete din SUA, implicate într-un scandal imens
Sursa foto: Foto: wizbangblog.com
27 Apr 2012   •   07:21

Serviciul Secret american, însărcinat cu apărarea preşedintelui şi a înalţilor demnitari, este zdruncinat de o serie de scandaluri. După ce mai mulţi agenţi au fost daţi afară pentru că se distraseră cu prostituate în Columbia, incidente asemănătoare ies la iveală în alte ţări latino-americane. Trimişi să pregătească vizite la nivel înalt, agenţii preferau mai mult petrecerile, băutura şi sexul.

După scandalul din Columbia, Congresul american anchetează o altă misiune a Serviciului Secret, în Salvador. Acolo, agenţii au fost însoţiţi de un civil aflat sub contract cu Guvernul. Uimit de ce a văzut, acesta a rupt, acum, tăcerea, ce-i drept sub acoperirea anonimatului. El povesteşte că agenţii au vizitat un club de striptease, au băut zdravăn şi apoi au plătit taxa de acces într-o "secţiune specială", unde se practica, de fapt, prostituţia. Dezvăluirile au indignat-o pe prima femeie numită în conducerea Serviciului Secret, astăzi pensionară.

Un lider al Congresului propune, mai în glumă, mai în serios, că, pentru a elimina asemenea obiceiuri rele, Serviciul Secret ar trebui... să angajeze mai multe femei.

Nici alte corpuri americane de elită nu sunt ferite de tentaţii. Tot acum s-a aflat că, anul trecut, trei puşcaşi marini şi un diplomat american s-au luat la ceartă cu nişte prostituate în capitala Braziliei. Una din femei, dată jos cu forţa dintr-o maşină a ambasadei, s-a ales cu câteva fracturi.

Femeia vrea, acum, să dea în judecată ambasada, mai ales că accidentul a obligat-o să-şi schimbe meseria. Autorităţile americane subliniază că militarii implicaţi au fost degradaţi, iar diplomatul - mutat în alt post.


×
Subiecte în articol: secret service Columbia prostituate bautura
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close