Antena 3 CNN Externe În luna a șase de sarcină, avea pătrățele pe abdomen. Modelul șochează din nou. Cum și-a pozat bebelușul

În luna a șase de sarcină, avea pătrățele pe abdomen. Modelul șochează din nou. Cum și-a pozat bebelușul

În luna a șase de sarcină, avea pătrățele pe abdomen. Modelul șochează din nou. Cum și-a pozat bebelușul
Sursa foto: Foto: Instagram
11 Apr 2016   •   17:24

Modelul australian Chontel Duncan, care a născut un băiat în martie, a uimit întreaga lume cu felul în care arăta spre sfârșitul semestrului trei de sarcină. Puțini o credeau că urmează să dea naștere unui copil în scurt timp pentru că abdomenul ei era aproape plat datorită antrenamentelor și a stilului de viață. Ea a fost aspru criticată, iar criticile nu au contenit nici după nașterea bebelușului.

Duncan a postat recent, pe Instagram, imagini cu ea și cu Jeremiah, care era înfăşurat într-o păturică albastră. Copilul avea capul dat pe spate, lucru care a stârnit reacţii neplăcute ale prietenilor ei.

"Gâtul copilului este ținut necorespunzător. Ţine copilul cum trebuie! Este mai important decât un selfie", a scris un comentator.

În urma acestui comentariu, modelul a postat o nouă imagine pe Facebook în care a bebelușul apărea cu capul sprijinit de umărul mamei sale.

 

×
Subiecte în articol: bebelus copil
Parteneri
Noi sancțiuni drastice pentru șoferii prinși băuți sau drogați la volan în România
x close